sobota, 25. marec 2017

Na obisku v Točilnici Mali Grad

Točilnica Mali Grad, ki se nahaja v Kamniku v industrijskem delu, je kraj, kamor se vedno znova radi vračamo. Še posebej zato, ker imajo na pipi vedno kakšno novo pivo, ki ga še nismo poskusili, pa tudi zato ker nam je tam vedno fino. Tako smo tudi pred kratkim zopet skočili na obisk.

Potem, ko je pivovarna Mali Grad več let stala v predelu Kamnika po imenu Šutna, sta jo pivovarja konec lanskega leta preselila v nove prostore v predelu Šmarca. Kmalu zatem, pa sta še nadgradila svoje uspešno delo in tam odprla še lastno točilnico, kjer se sedaj točijo najbolj sveži Mali Grad zvarki.
Sama točilnica je s svojim preprostim, nekoliko industrijskim izgledom zelo prijetna na pogled in prav resnično deluje kot kraj, kjer lahko dolge ure preprosto sediš in srkaš odlično pivo. Brez težav, verjemite, večkrat preizkušeno. Če pa se to zgodi za vikend, te zna presenetiti še kakšen zanimiv koncert, ki jih v točilnici prav tako ne manjka.

Šest pip na katerih tečejo raznoliki zvarki je že sam po sebi dober razlog za obisk, če pa to ni dovolj, v hladilniku čaka še nekaj ustekleničenih dobrot. Ena od pip je vedno rezervirana za domačega ležaka, ki pa se redno menja v ponudbi - tako so bili na sporedu že temni, nemški, ameriški, nizozemski in še kakšen. Včasi pa za dodatno mero veselja poskrbi še kakšno gostujoče pivo slovenskih kraft pivovarjev.

A sploh še rabite kakšen izgovor za obisk? Gremo, hitro v Kamnik. 

NA KRATKO:

Točilnica Mali Grad
(TOČILNICA)
Kamniška cesta 19
1241 Kamnik

IZBIRA PIVA: 🍺
CENOVNI RAZRED: 💰

https://www.facebook.com/tocilnica.maligrad

Ni komentarjev:

Objavite komentar