ponedeljek, 3. april 2017

Kaj prihaja: Berwolf

Končno! Končno lahko dobre novice o novi pivovarni prinesemo tudi iz dolenjskega konca. Ja, tudi tukaj so se začele stvari na tem področju premikati. V bližini kraja Škocjan je na dan žena svoje kotle tudi uradno zagnala pivovarna Berwolf.

Pivovarja, ki stojita za po imenu divjo pivovarno, pa sta se za začetek in prodor na sceno odločila za rahlo drugačen koncept.A ste bili morda kdaj v zagati, kaj podariti bližnjemu ob posebni priložnosti? No, v Berwolfu ljubiteljem piva pivovarja namreč ponujata možnost, da si sami izberejo in naročijo vizualni izgled etiket na steklenicah, bodisi za posebno priložnost ali pa morda kar tako. Za vsebino pa poskrbita pivovarja s štirimi različicami svojih "standardnih" zvarkov - APA, IPA, temni IPA in zlati ale. 

Poleg tega pa imata za nekatere posebne praznike namen pripraviti tudi prav posebna piva. Tako sta naprimer že pripravila nekaj posebnežev za valentinovo, dan žena in materinski dan - bilo je pivo s čokolado, pivo z medom in pivo z viskijem. Vse skupaj v steklenicah s posebnim sporočilom in seveda tudi zapakirano kot se za darilo spodobi.

Torej nekoliko drugačen koncept, ki bo brez dvoma padel na plodna tla - jasno, le kdo se ne razveseli piva za darilo. Še bolj pomembno pa je to, da je tudi sama vsebina zelo všečna, vsaj tista ki smo jo zaenkrat poskusili. Za več informacij o pivovarni lahko spremljate njihovo FB stran Berwolf, kjer boste tudi izvedeli kako lahko sami pridete do njihov piv.

Ni komentarjev:

Objavite komentar