četrtek, 25. maj 2017

Kaj prihaja: Mi(KK)ro Beer Fest

Zadnji vikend v maju se bo odvil premierni festival piva v krškem po imenu Mi(KK)ro Beer Fest. Festival bo v sodelovanju z občino Krško organizirala Pivarna, Mariborska trgovina s pivom, ki je zaslužna tudi za Makro Beer Fest, pri nas izglasovan za najboljši festival lanskega leta.

Na festivalu se bodo predstavili nekateri festivalski veterani kot so HumanFish, Hopsbrew ter Lobik in po vsej vejetnosti se lahko nadejamo kakšnega popolnoma novega zvarka na sceni iz njihove strani.

Sledili jim bodo še neuveljavljeni pivovarji, za katere bo ta dogodek nekakšna festivalska premiera - Pivovarna APE, Kitcher in Komunajzer, vsi nekoliko bolj lokalnega duha, ki bodo predstavili svoja standardna piva.

Iz nekoliko dlje se bodo pripeljali tudi gostje iz tujine in sicer Zmajska Pivovara, Medvedgrad, The Garden Brewery (vsi iz Hrvaške) ter Dogma Brewery (iz Srbije).

Na festivalu pa bomo priča tudi prvi predstavitvi popolnoma nove pivovarne, lokalcev iz Senovega, ki slišijo na ime Bohorska Pivovarna

Če pa raznolike piva še vedno ne bo dovolj, naj povemo, da se na festival pripelje tudi TANKR z nekaterimi ostalimi slovenskimi zvarki, prav tako pa vas bo kakšen zanimiv čakal tudi na stojnici Pivarne.

Brez dvoma se ljubiteljem piva obeta prijetno popoldansko festivalsko vzdušje, prav tako pa bodo lahko tudi največji ljubitelji piva poizkusili kaj popolnoma novega. A sploh še potrebuješ kakšen drug razlog, da prideš?


Ni komentarjev:

Objavite komentar