ponedeljek, 08. januar 2018

Kaj prihaja: Omnivar

Proti koncu lanskega leta je ljubljansko, že sedaj kar prijetno pisano pivovarniško sceno še dodatno popestril nov akter. V bližini centra mesta je namreč svoja vrata odprla Omnivar Brewery.

Pivovarna se bo osredotočila na tradicionalne šole pivovarstva, a vseeno se pri tem ne bodo pustili omejevati in bodo stvari še dodatno začinili in ustvarjali nove, bolj in manj drzne okuse in kombinacije, predvsem pa dali poudarek pitnosti. Od tu namreč tudi njihovo ime - "omni" je latinska predpona za "vse", medtem ko "var" jasno ne potrebuje dodatne razlage.

Na trg v zelo, zelo kratkem prihajajo že trije izmed njihove peterice zvarkov - našli jih bomo tako v trgovinah kot tudi nekaterih pubih (no, v nekaterih jih v bistvu lahko že poskusite). Med njimi bomo zagledali Sissi, pivo v stilu zahmeljenega dunajskega ležaka, The Usual Suspect, red rye session ale, in seveda bodo poskrbeli tudi za hmeljne glave z IPA zvarkom Tutti Frutti.

Na svoji FB strani pa pravijo, da prihajata tudi War Pig stout in Wallonian Fuel, pivo stila saison. Seveda, kot vedno, za več informacij pa le skočite na njihovo FB stran Omnivar Brewery. Seveda, pa se tudi mi še oglasimo, ko kakšnega spustimo po grlu navzdol. 

Ni komentarjev:

Objava komentarja