ponedeljek, 21. marec 2022

Lobik Mosaic Creed

Mosaic Creed je naslednji Lobikov igričarsko navdahnjen zvarek. Gre za njihov priljubljeni stil dvojni NEIPA, ki so ga zvarili s hmeljema Styrian Wolf in seveda predvsem v glavnem s sorto Mosaic.
 
Ta dvojni NEIPA je konkretno meglenega telesa nekoliko mlečne zlato-rumene barve, večja in puhasta bela glava, ki ga pokrije, pa tam tudi kar dolgo postoji. Aroma je kar lepo izrazita in nabita z različnimi hmeljnimi notami predvsem tropskega sadja, rahlo mentolast pridih v ozadju pa pivu doda svežine. V požirku srednja grenkoba lepo podraži po jeziku, suh finiš pa lepo popivna jezik. Trajajoč pookus pa kar lepo še nekaj časa spominja na to pivo. 
 
Lobikov Mosaic Creed je še eden v vrsti njihovih všečnih NEIPA zvarkov, ki navdušujejo s svojo aromo, medtem ko okus nikakor ne zaostaja. V tem primeru pa nam zvarek postreže tudi z nekaj morda malo bolj občutne topline alkohola.   
 

Mosaic Creed

Maribor

Dvojni NEIPA

8%

Kje naj ga iščem?


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,7 / 5 → prijetno sveže arome, v okusu nekoliko bolj konkreten in malo bolj pogreje - lepo piten

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 8/10 - OKUS: 7/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 14/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**
  

Ni komentarjev:

Objavite komentar