sreda, 22. december 2021

Lobik Drip Dreaper

V želji po nastanku "najboljše" arome, o kateri so fantje pivovarne Lobik brali na forumih, so v pivovarni združili hmelja Galaxy in Bru-1. Tako je nastal za motni, dvojni NEIPA zvarek po imenu Drip Dreaper.
 
Drip Dreaper je izjemno motnega oranžno-rumenega izgleda, ki ga za malo bolj kratek čas dopolni milnata bela glava. Kombinacija hmeljev da pivu izrazito in zelo všečno sadno aromo, kjer svoj pečat pustijo tropski sadeži z morda le kančkom mentolastega bombona v mešanici. Požirek je solidno grenkoben, v ozadju kar nekoliko zeliščen, s čisto blago sladkobo bolj na začetku. Finiš je izjemno suh in kar lepo popivna usta, pookus pa postane na jeziku še kar nekaj časa. 
 
Ta Lobikov dvojni NEIPA je lahkotnejšega telesa in dobro skrite alkoholne stopnje. Je osvežilen v svojem karakterju in v okusu nekoliko manj "juicy" kot je temu v izgledu in aromi. Sledi pa tisti Lobikovi stalnici varjenja dobrih (D)NEIPA piv.
  

Drip Dreaper

Maribor

Dvojni NEIPA

8%

Kje naj ga iščem?


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,5 / 5 → malenkost bolj oster v okusu, a lepo piten in osvežujoč

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 8/10 - OKUS: 7/10 - TELO: 3/5 - KONČNI VTIS: 13/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**
  

Ni komentarjev:

Objavite komentar