sreda, 16. november 2022

Lobik Cryowser

Lobiki so si končno zvarili tudi dvojni NEIPA povsem po njihovem okusu. Seveda, pri tem niso skoparili s hmelji in so za pravo kombinacijo arom in okusov uporabili sorte Equinox, Cryo Mosaic, Cryo Citra in Styrian Dragon.
 
Ta dvojni NEIPA je popolnoma motnega telesa bledo oranžne barve, njegov izgled pa dopolnjuje manjša bela glava, ki ni ravno obstoje narave. Osvaja nas s prijetno tropsko sadno aromo, ki ji družbo dela nekaj not sveže pokošene trave in citrusi v ozadju. Požirek je kar solidno grenkoben, precej suh v značaju in v spremljavi svežega čigumijasto-mentolastega priokusa, ki mu ga podari Styrian Dragon. Finiš je suh, pookus pa se le še nadaljuje v tem svežem značaju Dragona.
 
Cryowser je lahkotnega telesa in je v svojem značaju, predvsem v okusu, precej bolj konkreten. Ima zelo dobro skrito alkoholno stopnjo, v njem pa se brez najmanjših težav prepozna ta precej specifičen slovenski hmelj.   

Cryowser

Maribor

Dvojni NEIPA

8%

Kje naj ga iščem?


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,6 / 5 → zelo piten, čeprav nekoliko bolj zahteven do brbončic, ampak je vseeno zelo dober

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 8/10 - OKUS: 7/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 13/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**
  

Ni komentarjev:

Objavite komentar