petek, 07. julij 2017

Ime: Nolan
Pivovarna: Pivovarna Mister, Domžale

Stil piva: APA
Vsebnost alkohola: 4,9%
Na voljo: točeno - steklenica

Ocena: 4,1 / 5 → vrhunsko pivce
(IZGLED: 4/5 - AROMA: 13/15 - OKUS: 12/15 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 8/10)

Pivo z največ stila se na pohod na trg podaja z okrepljenimi, poletnimi močmi. Mister Nolan, citrusy pale ale, bo pivce s svojim svežim in osvežilnim značajem osvajal in razvajal v teh visokih, poletnih temperaturah - seveda, v stilu. 

Gospod Nolan nas kar napade z intenzivnimi in izjemno prijetnimi tropskimi aromami hmelja - najbolj očitni med njimi so ananas in sveži agrumi. Pod srednje veliko belo kremasto glavo se nahaja motno, zlato-oranžno telo, ki že na prvi pogled zapelje marsikaterega pivca. V njem pa se skriva srednje izrazita hmeljna grenkoba, ki v kombinaciji s citrusnimi priokusi in lahkotnim telesom naredi ta zvarek izredno piten. Rahlo suh in trajajoč pookus pa zaključita celotno sliko tega gentlemana.

Mister Nolan je pravo lahkotno, poletno pivce. Navduši s svojo sadno aromo, osvoji s svojim vabljivim okusom in prepriča s svojim svežim in osvežilnim značajem. Odlična izbira za preganjanje vročine ali skrivanje pred poletno pripeko.
Cena: 3,00€ (0,3l; točeno) - Pivo & Burger Fest (Ljubljana)

Kje še ga najdem?
  • Že v redu, Primož (Ljubljana)
  • Stara Fabrka (Domžale)
  • Kavarna Hiša (Domžale)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sorodni in podobni zvarki:

0 komentarji:

Objavite komentar

Najdi me!

https://www.facebook.com/beerbottlescollection/https://twitter.com/PivoManBloghttps://www.instagram.com/pivo.man/https://untappd.com/user/Beer-Bottles-Collection

Kdo je PivoManVse o pivu in kar paše zraven!

V prvi vrsti je PivoMan lovec na slovensko pivo. Kar obstaja je potrebno najti in pokusiti. Je pa tudi skupek zapisov o vsem, kar se pivu poda.

Novice o dogajanju na slovenski sceni piva in o pivu nasploh. Napovedniki dogodkov povezanih s pivom in kaj prihaja novega na sceno. Predstavitev slovenskih pivovarn in ocene slovenskih piv. Povezovanje piva s hrano in še marsikaj.

Za kakršnekoli ideje, predloge, opombe, ponudbe vam je PivoMan na voljo na e-naslovu

beerbottlescollection@gmail.com

Išči!

Naroči se na objave!

Povezave o pivu

Obisk

Zagotavlja Blogger.