ponedeljek, 27. junij 2022

Bevog Peacock Tarantula

V serijo Bevogovih ogroženih živali, ki so del serije Extinction Is Forever, se je priplazil tudi ta pajek. Peacock Tarantula je sadni kisli ale, ki mu značaj podajo bergamot, pomaranča in listi kombave (vrsta limete). 
 
Bevogov ogroženi pajek je nekoliko motnega telesa zlato-rumene barve, večja bela pena pa je zelo milnata in ne pretirano trajajoča. Aroma je na prvi vdih kar precej prašna z značajem vinske kleti, iz ozadja pa se naprej prebijajo sveži citrusni dihi. Požirek je precej nežno kisljat, čeprav iz ozadja nam pa usta vseeno nekoliko povleče skupaj. Začutiti je še precej citrusov, limonasto limetaste kombinacije. Finiš je čisto nežno trpek, citrusasto naravnan pookus pa kar lepo še postane v ustih. 
 
Peacock Tarantula je pivo zelo lahkotnega telesa in zaradi kislega značaja in dodatka citrusov seveda tudi izjemno svež in poleten, tako da med požirkom pošteno osveži.      
 

Peacock Tarantula

Bad Radkersburg

Sadni kisli ale

4,7%

Kje naj ga iščem?



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,7 / 5 → zelo piten, svež in osvežilen - pravo razmerje kisline in citrusov

(IZGLED: 3/5 - AROMA: 8/10 - OKUS: 8/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 14/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar