nedelja, 12. september 2021

Thirsty River Kiwi Kettle Sour

V pivovarni Thirsty River Brewing so se lotili tudi "na hitro" pokisanega zvarka, t.i. kettle sour, ki je zaradi svojega sadnega značaja dobil ime Kiwi Kettle Sour.
 
Čeprav ima v sebi značaj kivija, je pivo jantarno-zlate barve, ter kar pošteno motnikavega telesa. Srednje velika bela glava, ki ga prekrije v kozarcu, je kremaste teksture in kar trajajoča. Aroma je le nežno kiselkasta v značaju, zraven pa ponudi še nekaj sladkega občutka. Požirek je v začetku zmerno kiselkast, skupaj z malo sladkobe v dodatku pa res spomni na kivi. Finiš je malenkostno trpek, ta občutek pa se nadaljuje še v nežnejši pookus. 
 
Kiwi Kettle Sour je sadno in poletno lahkotnega telesa, zaradi vseh, predvsem kiselkastih lastnosti, pa je tudi zelo svežega značaja in osvežilne narave. Preprosto piten, seveda, če so (sadno) kisli okusi pivcu dokaj blizu. 
   

Kiwi Kettle Sour

Bovec

Sadni kisli ale

6,2%

Kje naj ga iščem?~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,6 / 5 → zelo svežega značaja, lepo piten in predvsem dobro odžeja ter osveži

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 8/10 - OKUS: 7/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 13/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar