ponedeljek, 23. oktober 2023

Lobik Hoppenheimer

Tudi za ta Lobikov NEIPA je navdih prišel iz filmskega sveta, a v tem primeru ne iz filma Barbie. Hoppenheimer je zvarjen s pomočjo hmeljev Cryo Mosaic in Talus, zanj pa so želeli, da kar eksplodira s svojim sadnim značajem.  

Srednje velika snežno bela glava za nekaj časa prekrije kozarec, nato pa pod seboj razkrije srednje motnikavo telo zlato-oranžne barve. Če je pivo na pogled nekoliko manj "sokasto", pa je aroma 100% juicy - sladki tropski sadeži prevladajo nad le nekoliko bolj nežnimi citrusnimi dihi, vse skupaj pa ustvarja zelo vabljivo kombinacijo. požirek je srednje grenkoben v začetku, kasneje pa nam podari še nekaj lepo zaznavne, a ne pretirane sladkobe, ki le še pomaga k osvežitvi. Nežen pookus pa nato še kar dolgo draži po ustih. 

Hoppenheimer je lahkotnejšega telesa in zaradi svoje sadne kombinacije, ki res kar eksplodira iz pločevinke, tudi zelo osvežilnega značaja. Pivo, ki nedvomno še nekoliko bolj sede v poletnih temperaturah.

Hoppenheimer

Maribor

NEIPA

7%

Kje naj ga iščem?


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 4,2 / 5 → s svojo sadno aromo nas takoj zvabi, z okusom pa zelo osveži 

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 10/10 - OKUS: 8/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 16/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**
  

Ni komentarjev:

Objavite komentar