ponedeljek, 20. februar 2023

Lobik This Is What You Needed All Along

V pivovarni Lobik so za začetek leta zvarili nekaj kar smo potrebovali že ves čas - preprosto piten NEIPA. Za pravi značaj v njem pa bodo poskrbeli hmelji Ekuanot, Mosaic in Cryo Ekuanot.  
 
Lobikov NEIPA je izjemno motnega telesa, ki je mlečno-blede rumene barve, pokriva pa ga srednje velika, milnata in ne pretirano obstojna bela glava. Aroma je zelo izrazita s svojim citrusnim značajem, skoraj že kar malo ostra z njimi, zraven pa je še nekaj cvetlično-šamponastih not. Požirek je v začetku nežno grenkoben, nekoliko travnato-zeliščno hmeljen, za svežino pa poskrbi čisto bežen citursni "kick". Pookus pa s svojim nežno grenkobnim značajem še kar nekaj časa postoji na jeziku. 
 
This Is What You Needed All Along je lahkoten NEIPA, ki je nežno grenkoben s svojim travnatim značajem, kar ga dela le malenkost manj svežega. Drugače pa ostaja preprosto piten. 

This Is What You Needed All Along

Maribor

NEIPA

7%

Kje naj ga iščem?


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,5 / 5 → lepo aromatičen, v okusu pa mogoče malo preveč travnat - je pa še vedno v redu

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 8/10 - OKUS: 7/10 - TELO: 3/5 - KONČNI VTIS: 13/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**
  

Ni komentarjev:

Objavite komentar