sreda, 8. maj 2024

Lobik Motivational Beer Beaver

Motivacijski pivski bober - kdo ve, kaj je šlo ekipi iz pivovarne Lobik po glavi, ko so varili to pivo (po vsej verjetnosti, pa si na internetu preveč ogledujejo različne meme). V vsakem primeru, mariborski varilci piva so zopet zvarili novo verzijo njim tako ljubega NEIPA piva. 

Že v prvem trenutku, ko se pojavi pred nami, nas začne motivacijsko pivo osvajati s svojo izredno všečno tropsko sadno hmeljno aromo - srečamo note sladkega sadja in še nekoliko bolj izrazite sveže note citrusov. Pod srednje veliko belo glavo, ki ni ravno obstojna, se skriva pošteno motno telo sončno-rumene barve, kar še nekoliko doda k svežemu občutku. Požirek je srednje grenkoben, predvsem travnat v značaju in le z bežnim sadnim značajem daleč v ozadju. Finiš je izjemno suh, trajajoč in grenkoben pookus pa le še nadaljuje v tej maniri. 

Lobikov Motivational Beer Beaver je lahkotnega telesa in predvsem zaradi sočne arome zelo svežega značaja. Na eni strani nas osvaja s to sadno aromo, na drugi pa udari s suhim in grenkobnim požirkom, ki je zelo izrazit in kar nekoliko oster.
 

Motivational Beer Beaver

Maribor

NEIPA

6,5%

Kje naj ga iščem?


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,6 / 5 → sočno aromatičen, a v požirku kar preveč oster - ni slab, ampak...

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 10/10 - OKUS: 6/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 12/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**
  

Ni komentarjev:

Objavite komentar