sobota, 23. februar 2019

Pop's House Lager


Ime: Pop's House Lager
Pivovarna: Maister Brewery, Kamnik

Stil piva: Svetli ležak

Vsebnost alkohola: 5%
Na voljo: točeno



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ljubljanski Pop's Place lokal je znan po tem, da se tam dobijo eni najboljših burgerjev pri nas, poleg katerih si lahko gostje privoščijo tudi zelo dober nabor kraft piva. Med drugimi je v ponudbi tudi njihov hišni svetli ležak, ki ga za njih vari kar Maister.

Popsov hišni ležak je všečne, zelo motne in malo blede sončno rumene barve, pokriva pa ga tanjša bela glava, ki nikakor ni obstojnega duha. Predstavi ga tudi nežna aroma s prevladujočo medeno noto, kasneje pa pride do izraza tudi nekaj senenega hmeljnega diha s precej svežim značajem. Solidna hmeljna grenkoba se pojavi v okusu, je lepo travnata in s kar izrazitim poprastim značajem v finišu, ki pošteno podraži naše brbončice.

Pop's House Lager je čist in svežega, lahkotnega značaja. Dovolj konkretnega okusa, da ponudi ljubitelju piva nekaj karakterja, a je obenem vseeno dovolj preprost, da ne povozi okusov odličnih burgerjev, oziroma, da ne zmoti vsega kar se dogaja v hrani.




  • Pop's Place (Ljubljana)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sorodni in podobni zvarki:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,2 / 5 → tipičen (neindustrijski) ležak, svežega značaja in lepo piten - dobra izbira za ob burgerju, da ga ne preglasi, ker pivo ni pretiranih karakteristik
(IZGLED: 3/5 - AROMA: 6/10 - OKUS: 6/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 13/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 
 
**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar