nedelja, 19. julij 2020

Lobik High Steaks

Pivo

High Steaks

Pivovarna

Lobik Brewery - Maribor

Stil

Trojni NEIPA

Alkohol

9%



Lobiki in NEIPA (takšen ali drugačen) - to sta lepi par. Že večkrat lepo dokazana in preizkušena kombinacija je zopet udarila. Tokrat v trojni dozi, kjer so fantje v pivo natresli konkretno velike količine hmeljev nelson sauvin in galaxy. Zakaj pa ne?! 

High Steaks je precej motnikav zvarkj, oranžno-zlate barve, tanjša bela glava, ki ga pokriva, pa se kaj kmalu začne umikati. Izpod nje tako pripiha zelo izrazna in super vabljiva aroma tropskega sadja - ananas, mango, agrumi in še marsikaj. Vse skupaj tako deluje zelo sočno in sladko. Nežna grenkoba na rahlo pozdravi, spremlja pa jo prav tako nežna sladkoba. Rahlo poprast finiš doda nekaj svežine v koncu požirka, nežnejše grenkoben pookus pa še kar nekaj časa spominja na to pivo.

Lobikov trojni NEIPA High Steaks je lahkotnejšega telesa in zelo osvežilnega značaja. S svojo prijetno aromo zvabi v svoj objem, kjer nadaljuje z nežnostjo v okusu, tako da sploh ne pomislite, da vsebuje 9% alkohola, kajti nikjer jih ni začutiti. Tipično okusen in ekstra "juicy" Lobikov NEIPA. 


Kje naj ga iščem?


  • Lajbah (Ljubljana)
  • Pivoljub (Ljubljana)
  • Bar Mustang (Šmartno pri Litiji)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 4 / 5 → super aromatičen, izjemno preprosto piten kljub konkretnemu alkoholu - zelo dober NEIPA

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 9/10 - OKUS: 8/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 15/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar