petek, 9. junij 2023

Lobik Tropical Candy

Nadaljevanje Lobikove Candy serije prinaša dvojni NEIPA, ki mu tropski značaj poda kombinacija hmeljev: Cryo Simcoe, Mosaic, Enigma in Cryo Citra. Rezultat je tropski bombonček, ki bo tudi zelo lepo odžejal. 
 
Tropical Candy na pogled izgleda kot kakšen tropski sokec s svojo oranžno barvo, motnim telesom ter milnato belo glavo, ki ni ravno obstojna na vrhu kozarca. Tudi aroma nadaljuje v tem sadnem duhu, saj se pokaže z veliko (pre)zrelimi sladkimi sadnimi notami, spremljavo pa nudijo prav tako lepo zaznavni citrusi. Požirek je srednje grenkoben, malenkostno travnat, a vseeno dovolj nežen. Rahel citrusi finiš pa nato napove še trajajoč in kar občutek travnato hmeljno naravnan pookus. 
 
Lobikov tropski bombonček je lahkotnega telesa in pošteno hmeljnega značaja. V aromi je kar pošteno sadne, medtem ko v okusu prevladuje sicer nežnejše grenkoben, a konkreten hmeljni značaj. 

Tropical Candy

Maribor

Dvojni NEIPA

8%

Kje naj ga iščem?


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,6 / 5 → lepo aromatičen, dobro piten, z morda malo manj svežine, kot bi pričakoval od imena

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 8/10 - OKUS: 7/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 13/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**
  

Ni komentarjev:

Objavite komentar