torek, 12. marec 2024

Loo-blah-nah DDH IPA

DDH IPA je naslednji izmed zvarkov pivovarne Loo-bal-nah, ki so ga zvarili v omejenih količinah in le za krajši čas. Dvojna doza hmelja pa pomeni dvojni okus in dvojno aromo, kar je lahko samo dobra stvar.
 
Dvojno hmeljeni IPA je skoraj popolnoma jasnega telesa svetlo zlate barve, tanka bela pena, ki se ustvari na vrhu kozarca, pa ni ravno obstojne narave. Aroma je zelo všečna s svojim tropskim sadnim značajem, ki ga res ne manjka. Najbolj pa ga predstavljajo citrusi z nekaj cvetličnega pridiha za zraven. Srednje izrazita hmeljna grenkoba zavlada v požirku s svojim travnatim značajem, okus pa dopolnjuje še čisto nežna sladkoba v dodatku. Nežen pookus pa le še nadaljuje s tem dogajanjem v ustih.
 
Loo-blah-nah DDH IPA je pvo lahkotnega telesa in zelo svežega značaja, ki prinese klasične IPA lastnosti v konkretni dozi - sadna aroma in grenkoben okus. Vse skupaj pa seveda deluje zelo pitno.    
 

DDH IPA

Ljubljana

IPA

5,8%

Kje naj ga iščem?



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,5 / 5 → dober IPA, super aromatičen in tudi v požirku precej všečen

(IZGLED: 3/5 - AROMA: 9/10 - OKUS: 7/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 12/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar