sobota, 30. marec 2024

Reset Blurry

Blurry je pivo zvarjeno v stilu New England Pale Ale piv, kar pomeni, da s seboj prinaša motno telo ter konkreten hmeljni značaj, ki pivca popelje iz Brežic na eksotične topske otoke.
 
Blurry je imenu primerno motnikavega telesa rahlo umazane zate barve, pokrije pa se z večjo in zelo obstojno snežno belo kapo. Osvaja nas z zelo prijetno sadno aromo, v njej pa se pojavijo predvsem zrele in sladke note breskve, v ozadju pa še kakšen drug sadni pridih. Požirek je srednje grenkoben, ne pretirano, ampak še vedno z zelo očitnim travnatim hmeljnim karakterjem. Finiš je kar nekoliko bolj suh, pookus pa nato še malo nežneje potraja na jeziku. 
 
Resetov New England Pale Ale je na kratko poevdano preprost in lahkoten pale ale. V svojem značaju je sadno aromatičen in srednje grenkoben, vse to pa dela zelo preprosto pitnega.
 

Blurry

Brežice

NEPA

5,4%

Kje naj ga iščem?



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,7 / 5 → čisto simpatičen, v aromi zelo vabljiv, v okusu pa morda malenkost oster, vsaj na začetku in v ozadju, ampak se lepo pije

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 8/10 - OKUS: 7/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 14/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar