ponedeljek, 19. april 2021

Bevog Hawksbill Sea Turtle

Živalsko kraljestvo pivovarne Bevog se je povečalo za še eno ogroženo vrsto - pravo kareto. Ta morska želva spada med ogrožene vrste zaradi uničevanja naravnega habitata, onesnaževanja, ... tako pa je postala tudi članica serije Extinction Is Forever.

Bevogova želva je izjeno motnega telesa, nekoliko umazane in blede zlato-rumene abrve, na vrhu kozarca pa za kar nekaj časa postane snežno bela glava. Sveža hmeljna aroma je v začetku bolj sramežljiva, pokaže pa nekaj sadnega značaja, predvsem citrusno naravnanega. Kasneje pa se tej aromi pridruži še nekaj tropskega sadja. V okusu je ta citrusni značaj še bolj izrazit, združi pa se s srednjo hmeljno grenkobo, ki v koncu požirka kar pošteno podraži s poprastim občutkom. Ta karakter pa se nadaljuje še v nežen in kratkotrajen pookus.
 
Hawskbill Sea Turtle je precej lahkotnega telesa in svežega značaja, ki kar pošteno draži v požirku. Pivo za ljubitelje motnega New England stila (in podstilov), ki bo zelo lepo sedel predvsem pri bolj poletnih temperaturah. 
 

Hawksbill Sea Turtle

Bad Radkersburg

NEPA

5%

Kje naj ga iščem?



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,3 / 5 → ni slab, malo izvodenel na telesu in bolj izrazen v okusu, medtem pa v aromi kar preveč sramežljiv

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 7/10 - OKUS: 7/10 - TELO: 2/5 - KONČNI VTIS: 13/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar