petek, 16. april 2021

Lobik Hoppy New Year Beer

Lobikov Hoppy New Year Beer je nastal z željo, da 2021 ne bo tako zanič kot je bilo 2020. In pri tem lahko zelo pomaga ta trojni NEIPA z 9% alkohola, ki mu značaj podajo hmelji Galaxy, Ekuanot in Citra.   

Hoppy New Year Beer je na pogled kot pravi pomarančni sok s svojim izjemno motnim oranžno-rumenim izgledmo ter manjšo in ne pretirano obstojno belo penasto glavo. Izrazita in zelo sveža hmeljna aroma se kaže s sočnimi sadnimi notami zrelih sladkih sadežev in nekoliko nežnejših citrusov. V okusu nas najprej podraži srednje izrazita hmeljna grenkoba, katera kasneje postane bolj ostra. Dopolnjuje jo sadna sladkoba z nekaj vanilijastega in tobakastega občutka v finišu (cigarilosi). Trajajoč in kar dobro grenkoben pookus pa svojo sled lepo pusti na jeziku.
 
Lobikov trojni NEIPA prinaša "juicy" značaj, ki ga obljublja ta stil, skupaj s kar konkretnim okusom. Ob vsem tem pa ostane lahkotno piten, saj zelo dobro skrije zelo solidno alkoholno stopnjo - le-te namreč ni prav nič zaznati v požirku. 
 

Hoppy New Year Beer

Maribor

Trojni NEIPA

9%

Kje naj ga iščem?


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 4 / 5 → precej karakteren in z zelo skritim alkoholom - prava kombinacija; ostaja pa lepo piten in zelo "juicy"

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 8/10 - OKUS: 8/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 16/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**
  

Ni komentarjev:

Objavite komentar