sreda, 7. april 2021

Union Radler Isotonic 0.0

V pivovarni Union so predstavili svoj novi radler Isotonic, ki je namenjen vsem športnikov za regeneracijo. Gre namreč za brezalkoholno verzijo, ki je zvarjena z dodanimi minerali magnezija in cinka ter vitaminom B. Pri razvoju te regeneracijske pijače pa so Unionu pomagali partnerji iz Nogometne Zveze Slovenije - natančneje nogometaši Olimpije, Mure in Kopra.
 
Izotonični radler je zelo motnega in pošteno bledega mlečno-rumenega telesa, tanjša milnata bela glava pa na vrhu kozarca postoji zelo kratek čas. V aromi se nam ponuja s prijetnimi in svežimi citrusnimi notami, kjer najbolj izstopa limeta. Okus je nekoliko sramežljiv, neizrazren, saj nam ponudi le nekaj bežnega citrusnega (limoninega) priokusa sem ter tja, za zraven pa še čisto blago sladkobo, precej neizstopajočo. Vendar pa na koncu nežno citrusast občutek kar lepo ostane v ustih še nekaj časa.
 
Radler Isotonic je osvežilen in lahkotno piten (jasno, to je bil tudi namen), ob tem pa ponuja nekaj značaja. Kar je pa še bolj pomembno - za razliko od marsikaterega preostalega radlerja ne pretirava s sladkobo, ki je zelo zadržana.
 

Radler Isotonic 0.0

Ljubljana

Brezalkoholni radler

0%

Kje naj ga iščem?


  • trgovine Mercator (po Sloveniji)
  • trgovine Špar (po Sloveniji)
  • trgovine Tuš (po Sloveniji)
  • Leclerc (Ljubljana)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 2,5 / 5 → sicer lepo osvežilen in piten, nič kaj poseben v okusu, ni pa občutiti toliko sladkorja, kar je sigurno pozitivno

(IZGLED: 2/5 - AROMA: 6/10 - OKUS: 4/10 - TELO: 3/5 - KONČNI VTIS: 10/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar