sobota, 1. junij 2019

Union Radler Bezeg 0.0


Ime: Radler Bezeg 0.0
Pivovarna: Pivovarna Union, Ljubljana

Stil piva: Brezalkoholni radler

Vsebnost alkohola: 0%
Na voljo: steklenica - pločevinka



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Če že mora biti radler in, če že mora biti brezalkoholen, potem naj ima pa vsaj dober in osvežilen okus. Ta ko se je na policah znašel tudi radler 0.0 iz pivovarne Union z okusom bezga.

Bezgov radler je izjemno motne in blede rumenkaste barve, zakriva pa ga snežno bela penasta glava, ki se počasi umika. Izrazita, prijetna in vabljiva aroma zelo lepo pokaže note bezgovih cvetov s kar nekaj citrusnega dodatka z značajem limoninih bombonov. Tudi okus sledi temu - prijetna sladkoba za začetek, z dodatkom citrusnih priokusov, ter nekaj zelo blage bezgove grenkobe čisto na koncu.

Ta brezalkoholni radler je zelo lahkoten in svežega značaja. Seveda ni pivo, kar daleč od tega, ampak je sladka in prijetna osvežilna pijača z okusom bezga - in kot tak je ta radler všečen in dobro deluje.




  • trgovine Mercator (po Sloveniji)
  • trgovine Tuš (po Sloveniji)
  • trgovine Špar (po Sloveniji)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sorodni in podobni zvarki:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,3 / 5 → bezgov sok mi je precej všeč, zato se mi tudi tale radler zelo dopade - zelo prijeten, aromatičen in ne presladek; dober za to kar pač je
(IZGLED: 3/5 - AROMA: 8/10 - OKUS: 6/10 - TELO: 3/5 - KONČNI VTIS: 13/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar