ponedeljek, 19. julij 2021

Lobik Mango Republic

Mango Republic je naslednji sadni zvarek izpod rok štajerskih pivovarjev pivovarne Lobik. Gre za sadni smoothie NEIPA, ki mu ta sadni značaj poda konkretna količina mangovega pireja.

Tanka bela glava le za sekundo ali dve zakrije zelo všečno vsebino tega Lobikovega zvarka, ki je žareče pomarančne barve. Tudi v aromi deluje zelo "juicy" s sladko-kislo sadno konbinacijo, ki je brez dvoma mango. Okus se nadaljuje v tem značaju - v požirku najprej dobimo sladkobo zelo zrelega (prezrelega) sadja, ki ga dopolnjuje še kar izrazita sadna kislina - le-ta pa na trenutke skoraj malo zakrije preostali značaj. Nežen pookus pa še na rahlo potraja v ustih. 

Mango Republic je sadni NEIPA zelo lahkotnega telesa, ki ga dodatek mangovega pireja povsem zaznamuje. Ob tem pa ga vse to dela tudi zelo svežega in je nenazadnje prava poslastica za osvežitev v poletnih dneh.
 

Mango Republic

Maribor

Sadni NEIPA

7%

Kje naj ga iščem?


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,5 / 5 → sicer zelo saden in juicy, ampak že skorajda preveč saden in s kar ostrim kiselkastim priokusom - vseeno pa kar lepo sede

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 8/10 - OKUS: 6/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 13/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**
  

Ni komentarjev:

Objavite komentar