ponedeljek, 29. marec 2021

Lobik Mango

Novi član Lobikove Regional At Best serije bolj eksperimentalnih piv je Mango - sadni smoothie NEIPA, ki so ga pošteno oplemenitili z dodatkom mangovega pireja v konkretnih količinah.
 
Tanka rumenkasto-bela penasta glava le za nekaj sekund ovira pogled na popolnoma motno in žareče pomarančno obarvano telo tega sadnega zvarka. V aromi se nam ponuja sicer nekoliko bolj nežna, toda zelo zrela aroma sladkega tropskega manga, ki prinese bolj tropske občutke. Tudi v okusu zaznamo sadni značaj, ki se sprehaja med blagim sadnimi in citrusnimi okusi. Končna grenkoba je zelo blaga in le malenkostno dražeča tudi v nežnem pookusu.
 
Lobikov smoothie NEIPA z okusom manga je konkretno saden zvarek kar nekoliko bolj nasitnega in polnejšega značaja. S svojim sadnim občutkom bo navdušil ljubitelje tropskih okusov, s svojim nežnim hmeljnim značajem pa ne bo razočaral niti ljubiteljev NEIPA piv.  
 

Mango

Maribor

Sadni NEIPA

7%

Kje naj ga iščem?


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,6 / 5 → zelo prijeten sadni zvarek, mango je kar lepo prisoten, čeprav je malo bolj sramežljiv v aromi - je pa osvežilen in malo bolj nasiten

(IZGLED: 3/5 - AROMA: 7/10 - OKUS: 8/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 14/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**
  

Ni komentarjev:

Objavite komentar