ponedeljek, 7. avgust 2023

Gaško Hišno Pivo

Gače so dolenjsko/belokranjsko smučišče, na katerem je lahko človek pozimi in poleti zelo aktiven. Zato so v sodelovanju s pivovarno Vizir zvarili tudi svoje Gaško Hišno Pivo, ki bo sedlo po vseh aktivnostih - bodisi na travniku, na e-kolesih, v gozdu ali na smučeh.  
 
Gaško pivce je jasnega telesa zlate barve, na vrhu kozarca pa nastane tanka snežno bela pena, ki izgine hitro kot sneg v topli pomladi. Aroma je prijetno sadna, nežni sladki sadeži (breskev, hruške) pridejo kar lepo do izraza, nekje bolj daleč zadaj pa se skriva še kakšen travnat pridih. Požirek je srednje grenkoben, ne pretirano, ampak dovolj občutno, zraven pa dobimo še nekaj citrusastega priokusa. Nežen pookus pa nato še kar nekaj časa draži po ustih.
 
Gaško Hišno Pivo je tipičen in preprost pale ale. Prijetno aromatičen, nežno grenkoben in lahkotno piten. Ne pokaže pretirano veliko značaja, ampak vseeno se ga da prepoznati.  
 

Gaško Hišno Pivo

Črnomelj
 
za RTC Gače 
Semič

APA

5%

Kje naj ga iščem?


  • Koča Gače (Semič)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3 / 5 → preprost, piten, brez večjih posebnosti

(IZGLED: 3/5 - AROMA: 7/10 - OKUS: 6/10 - TELO: 3/5 - KONČNI VTIS: 11/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar