petek, 25. avgust 2023

Clef Pink Lemonade Sour

Pink Lemonade Sour je še eden izmed okusov, ki je svoje mesto našel v Clefovi seriji savinjskih smoothie kislih piv. Pravi okus pa so pivovarji v tej verziji dosegli z dodatkom limon in jagod.   

Motno, umazano rdečkasto pivo je pokrito z zelo veliko in precej phasto belo glavo, ki kar hitro začne izginjati. Aroma deluje precej sadna - zaznati je veliko zrelih jagod, ki pa jih dopolnjuje še nežen pridih smetane. Požirek je nežnejše kiselkast - ne pretirava, a vseeno je to sadno kislino lepo zaznati in prepoznati, tako da usta malo pa le vleče skupaj. Nežen pookus pa nato še kar nekaj časa pusti to osvežilno, dražečo in kiselkasto stran na jeziku.
 
Clefov Pink Lemonade je v stilu preostalih smoothie kislih piv - lepo saden in kiselkast, le z malo manj telesa, oz. je malo manj smoothie značaja. Je pa zaradi vsega naštetega tudi zelo poletno piten in osvežujoč. 


Pink Lemonade Sour

Petrovče

Smoothie kisli ale

4,4%

Kje naj ga iščem?



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,8 / 5 → saden, kiselkast, osvežilen, piten - poletno pivce
(IZGLED: 3/5 - AROMA: 8/10 - OKUS: 8/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 15/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar