četrtek, 01. februar 2018

Ime: This One Is On Us
Pivovarna: Bevog Brewery, Bad Radkersburg

Stil piva: Jantarni ale
Vsebnost alkohola: 5,7%
Na voljo: pločevinka

Ocena: 3,8 / 5 → tako se dela
(IZGLED: 4/5 - AROMA: 12/15 - OKUS: 11/15 - TELO: 3/5 - KONČNI VTIS: 8/10)

V pivovarni Bevog so svoje poslovne partnerje za konec preteklega leta razveselili in nagradili z nečim posebnim. Le za ta namen so pripravili jantarni ale po imenu This One Is On Us. No, mogoče pa se je še komu drugemu uspelo dokopati do kakšne pločevinke.

V le rahlo motnem jantarno obarvanem presenečenju se najlepše izkažejo prijetne sadne hmeljne arome s sladkim tropskim karakterjem, izpod večje puhaste bež glave pa se prerinejo tudi lahko zaznavne note borovcev. Kasneje pride na vrsto še piškotna sladna osnova, ki jo v okusu lepo uravnovesi srednja hmeljna grenkoba. Zaključek je nekoliko bolj sladkaste sorte, pookus pa z zeliščnim značajem še kar nekaj časa pusti svojo sled na jeziku.

Ta jantarček je karakterni zvarek z vabljivo aromo, ki pa je v resnici in sam po sebi zelo uravnotežen in preprost, posledično pa zaradi tega tudi izjemno lahkotno piten.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sorodni in podobni zvarki:

0 komentarji:

Objavite komentar

Najdi me!

https://www.facebook.com/beerbottlescollection/https://twitter.com/PivoManBloghttps://www.instagram.com/pivo.man/https://untappd.com/user/Beer-Bottles-Collection

Kdo je PivoManVse o pivu in kar paše zraven!

V prvi vrsti je PivoMan lovec na slovensko pivo. Kar obstaja je potrebno najti in pokusiti. Je pa tudi skupek zapisov o vsem, kar se pivu poda.

Novice o dogajanju na slovenski sceni piva in o pivu nasploh. Napovedniki dogodkov povezanih s pivom in kaj prihaja novega na sceno. Predstavitev slovenskih pivovarn in ocene slovenskih piv. Povezovanje piva s hrano in še marsikaj.

Za kakršnekoli ideje, predloge, opombe, ponudbe vam je PivoMan na voljo na e-naslovu

beerbottlescollection@gmail.com

Išči!

Naroči se na objave!

Povezave o pivu

Obisk

Zagotavlja Blogger.