četrtek, 23. april 2020

Union Radler Kumara 0.0


Ime: Radler Kumara 0.0
Pivovarna: Pivovarna Union, Ljubljana

Stil piva: Brezalkoholni radler

Vsebnost alkohola: 0%
Na voljo: pločevinka



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pred časom so v pivovarni Union pripravili nekoliko nenavaden, a zanimiv radler s kumaro - torej, zelenjavni radler. Sedaj pa so naredili še brezalkoholno različico tega posebnega napitka.

Tanka in zelo neobstojna bela glava za zelo kratek čas prekrije ta zelenjavni radler, ki je popolnoma motne in blede rumene barve. V aromi prevlada citrusast vonj, ki popolnoma spomni na šumeče vitaminske tablete, v ozadju pa je nekaj blage prisotnosti svežine kumare - je pa res bolj nežna. V okusu pride grenkobni priokus kumarice veliko bolj do izraza, spremlja in na trenutke prekriva pa ga sladkorni občutek. V pookusu pa še malo postane prej omenjeni grenkobni karakter.

Radler Kumara je lahkotnega telesa in zaradi dodatka kumare zelo svežega značaja. Ob tem je tudi kar konkretno sladek, čeprav kot radler vseeno deluje precej osvežilno.




  • trgovine Mercator (po Sloveniji)
  • trgovine Špar (po Sloveniji)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sorodni in podobni zvarki:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 2,5 / 5 → kot radler ni slab, kumara mu res doda svežine, ki jo nekateri v radlerjih iščejo - do izraza pa veliko bolj kot pivo pride sladka pijača
(IZGLED: 2/5 - AROMA: 5/10 - OKUS: 5/10 - TELO: 3/5 - KONČNI VTIS: 10/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar