petek, 5. julij 2019

Union Radler Kumara


Ime: Radler Kumara
Pivovarna: Pivovarna Union, Ljubljana

Stil piva: Radler

Vsebnost alkohola: 2%
Na voljo: steklenica - pločevinka



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pri naših največjih pivovarjih so v vseh teh letih pripravili že številne različne okuse radlerjev - toda ta najnovejši je kar precej drugačen. Pripravili so namreč radler s kumaro - no, če gre kumara dobra z nekaterimi ostalimi pijačami, zakaj pa ne bi šla še s pivom.

Kumaričin radler je izjemno motnega slamnato rumenega telesa, za zelo kratek čas pa mu pokrivalo ustvari bela puhasta glava. Aroma ni ravno izrazita s kumaričnim značajem - je precej bolj grenivkasta z dodatkom svežine kumare, ki pa kasneje le nekoliko bolj pokaže svoj značaj. V okusu najprej zaznamo ne pretirano sladkobo (sladkorja), ki pa jo prevzame zelo svež in lepo prikazan karakter kumare s svojim rahlo grenkobnim značajem.

Radler Kumara sicer nežno, a lepo pokaže svoj kumaričin značaj v kombinaciji s sladkim radlerjem. Ne gre za vrhunsko pivo, ali sploh pivo, ampak kot radler deluje precej zanimivo in nekoliko drugačno od vseh ostalih.




  • trgovine Mercator (po Sloveniji)
  • trgovine Špar (po Sloveniji)
  • E.Leclerc (Ljubljana)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sorodni in podobni zvarki:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 2,8 / 5 → kot radler mi je prav simpatičen, nekoliko manj sladek in precej bolj svež kot ostali, ki so na policah - seveda ni pivo, je pa lepo pitna osvežilna pijača
(IZGLED: 2/5 - AROMA: 5/10 - OKUS: 6/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 11/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar