nedelja, 26. maj 2019

Union Radler Grapefruit 0.0


Ime: Radler Grapefruit 0.0
Pivovarna: Pivovarna Union, Ljubljana

Stil piva: Brezalkoholni radler

Vsebnost alkohola: 0%
Na voljo: steklenica - pločevinka



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Veliko ljudi v poletni pripeki (pa tudi ob kakšnih drugih priložnostih) rado poseže po radlerju. V pivovarni Union so za ljubitelje te pijače pripravili že več različnih okusov, med drugim tudi okus grenivke. Pripravili pa so tudi brezalkoholno verzijo tega radlerja, ter tako ponudili še nekaj za tiste, ki so za 0.0.

Večja a zelo nestabilna puhasta glava bele barve za izjemno kratek čas prekrije zelo motno in bledo zlato rumeno telo tega radlerja. Nežna, sladko-grenka aroma rdeče grenivke se kar lepo prepozna, čeprav bolj za kratek čas, kasneje pa pride poleg še tisti značaj mokrega žita, ki ga srečamo v brezalkoholnih pivih. Tudi v okusu je zaznati blago sladek in nežno grenkoben sadni značaj grenivke, ki se na koncu izpelje brez kakšnega posebnega pookusa.

Brezalkoholni radler z okusom grenivke je tako lahek in osvežilen, ki lepo pokaže svojo sadno stran, nima pa tiste pretirane sladkorne sladkobe. Radler, kot se pač od radlerja tudi pričakuje.




  • trgovine Mercator (po Sloveniji)
  • trgovine Špar (po Sloveniji)
  • E.Leclerc (Ljubljana)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sorodni in podobni zvarki:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 2,3 / 5 → ni pretirano sladek, kar je v redu in se ga lahko pije - sicer radler kot radler, a boljši in manj sladkorjast kot klasičen grenivkin radler
(IZGLED: 2/5 - AROMA: 4/10 - OKUS: 5/10 - TELO: 3/5 - KONČNI VTIS: 9/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar