ponedeljek, 14. december 2020

Lobik Soup A Man

 
 
Iz zakladnice Lobikov pivskih idej prihaja nov superjunak - to je Soup A Man in tudi ta je zavit precej v meglo. Z 9% je to konkretni trojni NEIPA, ki je v bistvu nekakšna "hmeljna juhica" - toliko hmelja so namreč fantje uporabili. 


Lobikova "hmeljna juhica" je konkretno meglena, oranžno obarvana, na vrhu pa za dokaj kratek čas poleži tanka bela glava. V nos dobimo pošteno dozo sadno naravnanih hmeljnih pridihov, med njimi tako sladke tropske note kot tudi nekaj svežih agrumov. V požirku nas le nežno poboža blaga hmeljna grenkoba, ki jo spremlja le malenkostna sladkoba. Proti koncu srečamo nekaj citrusastega značaja ter rahel poprast občutek. Vse pa zaključi nežen, a kar trajajoč pookus.

Soup A Man je Lobikov junak, na katerem vse deluje nežno in prijazno - od simpatičnega izgleda, preko nežne sadne arome, do blage grenkobe s čisto nežno toplino alkohola na jeziku. Toda prvi vtis lahko vara, kajti ta superjunak je prava in konkretna hmeljna bombica z izjemno pitnostjo - oziroma prava hmeljna juhica. 
 

Soup A Man

Maribor

Trojni NEIPA

9%

Kje naj ga iščem?


  • Pivoljub (Ljubljana)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 4,1 / 5 → super piten, ima nežne lastnosti, a poln značaj in je brez zaznavnega alkohola

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 8/10 - OKUS: 9/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 16/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**
  

Ni komentarjev:

Objavite komentar