sreda, 1. september 2021

Reservoir Dogs/The Garden Chupakabra

Mistična pošast chupakabra je svoje ime posodila slovensko-hrvaški pivovarski kolaboraciji. Reservoir Dogs so skupaj z zagrebško pivovarno The Garden Brewery pripravili nižjealkoholni session NEIPA, kot nalašč za poletje.
 
Chupakabra je popolnoma motnega, mlečno rumenega telesa ter skrita pod veliko in penasto belo glavo. Osvaja nas s prijetno in dovolj izrazito sadno tropsko aromo, kjer prevladujejo predvsem citrusne note. V požirku podraži z le rahlo nežnejšo grenkobo, ki jo še dodatno nadgradi citrusni priokus z nekaj popraste dražljivosti v finišu. Precej suh hmeljni pookus pa še kar nekaj časa vztraja na jeziku.
 
Session Chupakabra je zelo lahkotnega telesa in zaradi svojega precej citrusno naravnanega značaja tudi zelo osvežilnega duha. Skupaj z nizko alkoholno stopnjo pa to pomeni, da bo predvsem zelo lahkotno pitna.   
 

Chupakabra

Nova Gorica
 
v sodelovanju z The Garden Brewery 
Zagreb (HRV) 

Lahki NEIPA

4,5%

Kje naj ga iščem?



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,6 / 5 → svež, osvežilen, lepo piten a še kar dovolj konkreten - super odžeja

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 8/10 - OKUS: 7/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 13/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar