torek, 28. september 2021

Bevog Punk Rock Camp Summer Ale

Tudi za letošnjo punk druženje v dolini reke Soče, ki je tokrat potekalo pod imenom Punk Rock Camp, so v pivovarni Bevog zvarili uradno festivalsko pivo - to je postal preprosti Summer Ale.
 
Punk poletni ale je kristalno jasnega telesa zlate barve, večja puhasta bela glava pa na vrhu kozarca posedi še kar nekaj časa. Zaznamuje ga nežnejša hmeljna aroma, kjer se pokažejo travnate note z blagim dodatkom začimb, za zraven pa dobimo še blag saden piš. Požirek odpre zelo nežna sadna sladkoba, ki pa jo kmalu prevzame srednja hmeljna grenkoba, lahkotno začinjena in v finišu poprasto dražeča. Pookus pa še nekaj časa postane v ustih in na jeziku.
 
Pankerski Summer Ale je zelo lahkotnega telesa in svežega značaja, v svojem karakterju pa je predvsem preprost. Vse to skupaj ag dela preprosto pitnega in zelo primernega za poletno odžejanje, seveda ob dobri glasbi.    
 

Punk Rock Camp Summer Ale

Bad Radkersburg

Zlati ale

4,8%

Kje naj ga iščem?



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,7 / 5 → sicer zelo preprost, brez posebnega odstopanja, ampak zelo lepo piten in osvežujoč

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 8/10 - OKUS: 7/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 14/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar