ponedeljek, 17. julij 2023

Clef Stone Fruit Sour

Clefova serija kislih piv s sadnimi okusi kar raste in raste. Med njimi se je tako znašel tud Stone Fruit Sour, v katerega so v pivovarni dodali tri vrste koščičastega sadja iz naših koncev - breskve, slive in češnje.  

Clefov smoothie iz koščičastega sadja je temno rdeče barve, umazanega in popolnoam motnega telesa, srednje velika penasta glava umazano-rdečkaste barve pa ne traja ravno dolgo. V aromi nas najprej pozdravi zelo zrel, ali pa kar prezrel sladek značaj, ki ga dopolni čisto rahla kiselkasta nota. Požirek je kar konkretno kiselkast, dražeč in le rahlo sladek v karakterju. Pookus pa le še na rahlo potraja v tem kiselkastem duhu. 

Stone Fruit Sour je srednjega telesa, nekoliko bolj lahkotnega za smoothie, ampak še zmeraj da malo tega značaja. Je nežno saden in bolj občutno kiselkast, a mogoče ne deluje tako osvežilen kot nekateri drugi iz te serije.


Stone Fruit Sour

Petrovče

Smoothie kisli ale

4,4%

Kje naj ga iščem?



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3 / 5 → sicer lepo piten, dobro kiselkast, ampak ta sadna kombinacija nekako ne deluje najbolj sveže

(IZGLED: 3/5 - AROMA: 7/10 - OKUS: 6/10 - TELO: 3/5 - KONČNI VTIS: 11/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar