četrtek, 14. september 2017

Ime: Slovenski Kollab Russian Imperial IPA
Pivovarna: Pivovarna Hopsbrew, Sela pri Ihanu v sodelovanju s Kors Mini Pivara, Beograd

Stil piva: Dvojni IPA
Vsebnost alkohola: 9,3%
Na voljo: steklenica

Ocena: 3,9 / 5 → tako se dela
(IZGLED: 4/5 - AROMA: 12/15 - OKUS: 11/15 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 8/10)

Slovenski Kollab je pivo, ki so ga s skupnimi močmi v Beogradu zvarili ruski mojstri iz našega Hopsbrewa in ruski mojstri iz beograjskega Korsa. Pravi internacionalec. Gre pa za močen Russian Imperial IPA, kot se spodobi - "veliko hmelja, veliko slada, veliko ruske duše".

Ognjeno žareča oranžna barva tega piva bo pivca očarala že na prvi pogled. Pod tanko glavo bele barve, ki kmalu pobegne, pa se skrivajo izrazite arome tropskega sadja, v kombinaciji z občutnim piškotnim značajem sladu v ozadju. Okus bo v dokaj polnem in svilnatem telesu presenetil s svojo nežnostjo - blaga sladkoba v začetku, ter zadržana hmeljna grenkoba proti koncu, ki pa v precej ostrem pookusu pride veliko bolj do izraza. Tudi alkohol se kljub konkretni stopnji lepo skrije in le malenkost pogreje.

Na prvi pogled deluje kolaboracijsko pivo s svojimi značilnostmi nekoliko zadržano in sramežljivo. Toda pozor! Glavna odlika tega piva je brez dvoma njegova preprosta pitnost kljub visoki stopnji alkohola, ki pa se zna ob preveliki količini pokazati nekoliko kasneje.
Cena: 3,5€ (0,33l; steklenica) - Pivo & Burger Fest (Ljubljana)

Kje še ga najdem?
 • Beerightback (Nova Gorica)
 • Pivoljub (Ljubljana)
 • Že v redu, Primož (Ljubljana)
 • Pivarna (Maribor)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sorodni in podobni zvarki:

2 komentarja:

 1. zdravo

  Ali potrebujete posojilo, osebno posojilo ali poslovno posojilo? Smo legitimni in akreditirani posojilodajalec z zelo nizko obrestno mero.

  Period izplačila 1-25 let.
  Najmanjši znesek posojila od 1000 do 100.000.000,00 EUR.
  2-odstotna letna obrestna mera.

  Za več informacij in obdelavo nam pišite prek

  E-pošta: accessloanfirm2030@gmail.com


  Z najboljšimi željami
  Gospod Scott
  Pišite nam na: accessloanfirm2030@gmail.com

  OdgovoriIzbriši
 2. Pozdravljeni, iščete posojilo z nizkimi obrestmi, ki ga potrebujete za posojilo, da bi začeli svoje podjetje, ste videli pravo podjetje z našim podjetjem, s katerim lahko brezplačno dobite posojilo, nam prijazno nam pošljete na {loanforallservice @ gmail. com} ali whatsapp nam na + 1 443 281 3404

  OdgovoriIzbriši

Najdi me!

https://www.facebook.com/beerbottlescollection/https://twitter.com/PivoManBloghttps://www.instagram.com/pivo.man/https://untappd.com/user/Beer-Bottles-Collection

Kdo je PivoManVse o pivu in kar paše zraven!

V prvi vrsti je PivoMan lovec na slovensko pivo. Kar obstaja je potrebno najti in pokusiti. Je pa tudi skupek zapisov o vsem, kar se pivu poda.

Novice o dogajanju na slovenski sceni piva in o pivu nasploh. Napovedniki dogodkov povezanih s pivom in kaj prihaja novega na sceno. Predstavitev slovenskih pivovarn in ocene slovenskih piv. Povezovanje piva s hrano in še marsikaj.

Za kakršnekoli ideje, predloge, opombe, ponudbe vam je PivoMan na voljo na e-naslovu

beerbottlescollection@gmail.com

Išči!

Naroči se na objave!

Povezave o pivu

Obisk

Zagotavlja Blogger.