torek, 05. junij 2018

Ime: Angry Pine
Pivovarna: Thirsty River Brewing, Bovec

Stil piva: IPA

Vsebnost alkohola: 7,9%
Na voljo: točenoIPA zvarki so že sami po sebi ustvarjeni za ljubitelje grenkobe. Za tiste pivopivce, ki pa jim življenje ni dovolj grenko in jim hmeljna grenkoba sama po sebi ni zadosti, so v Thirsty River Brewing zvarili IPA pivo v katerega so dodali  še brin - da bo izkušnja res grenka.

Jezni bovški borovček ima rahlo motnikavo jantarno-zlato barvo ter manjšo belo glavo, ki pa se na vrhu kozarca kar dolgo obdrži. Nežnejša sadna aroma v začetku prinese blage tropske sadeže, ki pa jih kmalu prevzame prav tako blaga, a vseeno bolj občutna zeliščna brinova nota. Solidni grenkobi hmelja in brina se združita v eno grenkobno celoto, nato pa še kar dolgo ta občutek ostane na jeziku. Vmes se mednje pomeša še blaga sadna nota ter nekaj značaja žvečilnega gumija. 

Angry Pine je sooliden IPA, ki je precej bolj zeliščno grenkobno naravnan. Lahkotnejše telo in daljši pookus nekako še malo poudarita ta brinov značaj v pivu, a pivo vseeno ne pritrava z ostrino tega zeliščnega priokusa.
Cena: 2,80€ (0,3l; točeno) - Sir William's Pub (Ljubljana)

Kje še ga najdem?
  • Thirsty River Brewing Pub (Bovec)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sorodni in podobni zvarki:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,8 / 5 → sicer mi brin sam po sebi ni najbolj všeč, a v tem pivu ne deluje preveč ostro
(IZGLED: 4/5 - AROMA: 8/10 - OKUS: 7/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 15/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!***

0 komentarji:

Objavite komentar

Najdi me!

https://www.facebook.com/beerbottlescollection/https://twitter.com/PivoManBloghttps://www.instagram.com/pivo.man/https://untappd.com/user/Beer-Bottles-Collection

Kdo je PivoManVse o pivu in kar paše zraven!

V prvi vrsti je PivoMan lovec na slovensko pivo. Kar obstaja je potrebno najti in pokusiti. Je pa tudi skupek zapisov o vsem, kar se pivu poda.

Novice o dogajanju na slovenski sceni piva in o pivu nasploh. Napovedniki dogodkov povezanih s pivom in kaj prihaja novega na sceno. Predstavitev slovenskih pivovarn in ocene slovenskih piv. Povezovanje piva s hrano in še marsikaj.

Za kakršnekoli ideje, predloge, opombe, ponudbe vam je PivoMan na voljo na e-naslovu

beerbottlescollection@gmail.com

Išči!

Naroči se na objave!

Povezave o pivu

Obisk

Zagotavlja Blogger.