sobota, 27. april 2019

Naboj IP4


Ime: IP4
Pivovarna: Pivovarna Naboj, Koper

Stil piva: IPA

Vsebnost alkohola: 6,3%
Na voljo: točeno - steklenica



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

V obalni pivovarni Naboj so kot četrtega člana svoje družine zakodirali IP4 in tako ostali zvesti tudi svetu računalništva. Seveda gre za še vedno ultra popularni stil kraft piva IPA, ki je skorajda nujni član vsake kraft pivovarne.

Nežna sadna aroma sladkega značaja skupaj z nekaj blagimi agrumi in nekoliko bolj očitno limonsko travo ter limoninimi bomboni prodre izpod večje, puhaste glave umazano bele barve. Precej motno telo temnejšega jantarnega odtenka se lahko pohvali s solidno, ne pretirano a vseeno lepo zaznavno grenkobo. V finišu pokaže lahkoten citrusni značaj, suh in zeliščno naravnan pookus, ki kar popivna jezik, pa še dolgo postane v ustih.

IP4 la konkreten IPA, nekoliko lahkotnejšega telesa in malo bolj citrusno naravnanega karakterja in značilnosti. Pivo, napisano popolnoma v kodi ljubiteljev pravih, modernih IPA zvarkov.




  • Bar Cameral (Koper)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sorodni in podobni zvarki:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 4 / 5 → IPA popolnoma v mojem stilu - osvežilen, s solidno grenkobo in kar lepo izrazitim citrusnim značajem, ki tako še poudari svežino piva
(IZGLED: 4/5 - AROMA: 8/10 - OKUS: 8/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 16/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar