nedelja, 28. april 2019

HumanFish IntergaLactic Tolerance


Ime: IntergaLactic Tolerance
Pivovarna: HumanFish Brewery, Vrhnika

Stil piva: Sladki stout

Vsebnost alkohola: 3,8%
Na voljo: točeno



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

IntergaLactic Tolerance je vesoljsko potovanje pivovarne HumanFish v svet sladkih, oziroma mlečnih stout zvarkov. Torej obljublja se nekaj kremastega, sladkega in praženega obenem - torej bolje, da nimate intolerance na laktozo.

HumanFishov sladki stout je zelo temne rjave barve, pokriva pa ga še srednje velika bež glava, ki zelo lepo potraja. V aromi njegov značaj izdajajo nežne čokoladne note z nekaj pridiha kapučina, čist na koncu pa še nekaj pražene kave - vse skupaj pa je precej nežne narave. Okus nadaljuje kar napove aroma - nekaj začetne sladkobe nadomesti rahlo bolj izrazit pražen značaj, ki s časoma postane še bolj izrazit, v pookusu pa pusti kavnat značaj.

IntergaLactic Tolerance je srednje lažjega telesa in nikakor ni nasitne narave. Nekoliko bolj kot sladek značaj ga morda zaznamuje pražen občutek, zato bo tudi nekoliko bolj po meri ljubiteljem kavnatih/praženih okusov.




  • HumanFish TapRoom (Vrhnika)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sorodni in podobni zvarki:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,1 / 5 → zame, ki nisem ljubitelj kave, je malo preveč kavnato pražen, pogrešam pa tudi malo več sladkobe (za moj okus) - daleč od tega, da bi mi bil slab, ampak bi si želel vseeno malo več
(IZGLED: 4/5 - AROMA: 7/10 - OKUS: 6/10 - TELO: 3/5 - KONČNI VTIS: 11/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar