ponedeljek, 1. april 2019

Thirsty River Squeeze Me


Ime: Squeeze Me
Pivovarna: Thirsty River Brewing, Bovec

Stil piva: APA

Vsebnost alkohola: 6%
Na voljo: točeno



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bovški pale ale po imenu Squeeze Me je kot nalašč za prihajajoče poletje in višje temperature, ko bo osvežitev v obliki okusnega piva varjenega s citra hmeljem še posebej dobrodošla po kakšni naporni aktivnosti v dolini reke Soče - ali pa kar tako.

Squeeze Me se pokaže v razmeroma motnikavi, zlato rumeni obarvanosti, njegov izgled pa dopolnjuje kot kaninski vršaci bela kremasta glava, ki se ji še nikamor ne mudi. Aroma, ki nam jo podarja citra, je prijetna in zelo vabljiva, pokaže pa se s svojimi notami limone in limete, spremlja pa ju še kak tropski sadež tu in tam. Solidna grenkoba odlikuje okus tega piva, odsotnost sladkobe pa ga naredi kar precej suhega - vse pa se zaključi še z daljšim, grenkobno naravnanim pookusom.

Pivo se izkaže kot kar nekoliko bolj konkreten pale ale - pivo sicer nežno zvabi v kozarec s prijetno in nedolžno aromo, nato pa v okusu pokaže svoj pravi značaj s solidno grenkobo. Kljub vsemu pa ostaja prijetno piten in osvežujoč.




  • Thirsty River Brewing Pub (Bovec)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sorodni in podobni zvarki:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,7 / 5 → sicer mi v APA pivu kar lepo zapaše sadni značaj, ampak tudi ta, bolj grenkobno in suho naravnani pale ale je zelo okusen in preprosto piten
(IZGLED: 4/5 - AROMA: 8/10 - OKUS: 7/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 14/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar