sreda, 17. julij 2019

Mali Grad My Passion


Ime: My Passion
Pivovarna: Pivovarna Mali Grad, Kamnik

Stil piva: Berliner weisse

Vsebnost alkohola: 3,5%
Na voljo: točeno



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kaj poleti najbolje poteši hudo žejo? Nekaj sadnega, nizko alkoholnega seveda, osvežilnega in z rahlo kiselkastim priokusom - in točno to so za poletje navarili tudi pri kamniškem pivovarju. My Passion, kiselkasto pivo s sramežljivo stopnjo alkohola in dodatkom tropske pasijonke.

Poletno sadna osvežitev že po pričakovanju najbolj zaznamuje zelo prijetna, sicer rahlo nežnejša aroma zelo sočne pasijonke, skupaj z njenim kiselkastim značajem. Pred nami se pojavi v precej motni sončno rumeni barvi, skriva pa se še pod večjo in kar lepo trajajočo belo puhasto glavo. S prvim požirkom nam usta na rahlo povleče skupaj zaradi svoje prijetno zmerne kisline, dopolnjuje pa jo značilen (prav tako kiselkasti) značaj tropske pasijonke.

My Passion je pivo zelo lahkotnega in izjemno osvežilnega telesa, ki bo iz kozarca izginil v nekaj sekundah - seveda, če so vam nežnejše kislice blizu. Skupaj z nižjo alkoholno stopnjo ter izrazitim pasijonkinim značajem pa seveda predstavlja čisto pravo poletno osvežitev. 




  • Točilnica Mali Grad (Kamnik)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sorodni in podobni zvarki:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 4,1 / 5 → pasijonka, osvežilno telo in zmerno kiselkasti okus - ne more biti drugače, kot pa da mi je tole pivce izredno všečno in lahko pitno. Mogoče bi bil potreben le večji kozarec
(IZGLED: 4/5 - AROMA: 9/10 - OKUS: 8/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 16/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar