torek, 9. julij 2019

Magnetic Shift


Ime: Magnetic Shift
Pivovarna: Lobik Brewery, Maribor

Stil piva: Zlati ale

Vsebnost alkohola: 5,6%
Na voljo: pločevinka



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kolektiv Magnetic Shift, ki je Maribor postavil na zemljevid destinacij s kvalitetnim elektronskim glasbenim dogajanjem, je v sodelovanju s Srednjo šolo za oblikovanje ter pivovarno Lobik pripravil to njihovo prvo "magnetno" pivo, ki se bo dobilo le pri njih.

Pivo je skorajda popolnoma jasnega zlato-rumenega telesa, njegov izgled pa dopolnjuje večja, kremasta in precej dolgo obstojna pena snežno bele barve. V aromi ga nežno obarvajo blagi sladki toni, dopolni pa jih še prav tako rahel travnato-seneni dih. Kar solidna grenkoba dobro podraži brbončice s svojim kar izrazitim travnatim značajem, le-ta pa še kar nekaj časa postane v ustih.

Magnetic Shift je pivo lahkotnega telesa in dokaj preprostega značaja, ki pa bo s svojim okusom, ki je vseeno nekoliko bolj karakteren, pustil svojo sled in s svojim magnetom nase privlekel tudi ljubitelje bolj drznih piv.





~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sorodni in podobni zvarki:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,1 / 5 → preprosto pitno pivo, nekomplicirano, a zame vseeno z malo preveč izrazitim travnatim okusom - bi si vseeno želel malo več sadnega balansa; še vedno pa čisto korektno pivce
(IZGLED: 4/5 - AROMA: 7/10 - OKUS: 6/10 - TELO: 3/5 - KONČNI VTIS: 11/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar