torek, 01. september 2020

Bevog Who Cares Editions Gone Surfin'


Pivo

Who Cares Editions Gone Surfin'

Pivovarna

Bevog Brewery - Bad Radkersburg

Stil

Lahki NEIPA

Alkohol

4,3%Za preostanek poletja so Bevogovci zvarili še eno povsem poletno zadevo, katere glavni namen je, da odžeja v stilu. Gone Surfin' je lahki NEIPA, ki ne pretirava z alkoholno stopnjo, a ob enem prav nič ne skopari s svojim hmeljnim značajem. 

Gone Surfin' je precej motnikavega telesa, jasno, saj gre za NEIPA, ki je sončno zlate barve, pokriva pa ga tanka bela penica, ki tam kar lepo potraja. V aromi se s svojo svežino pošteno pokaže citrusni pridih, v dodatku pa ga zaznamuje lahkotno šamponast duh. Nežnejša grenkoba le na rahlo podraži po jeziku, je pa v svojem karakterju kar precej suha. Trajajoč pookus, pa se lepo in nekoliko nežnejše nadaljuje v tem duhu. 

Ta lahki NEIPA je lahkotnejšega telesa in zelo svežega ter poletnega značaja. Po grlu steče izjemno preprosto in hitro in ob tem tudi zelo lepo odžeja - še posebej navdušence nad temi motnimi stili piva.  


Kje naj ga iščem?


  • Lajbah (Ljubljana)
  • Sax Pub (Ljubljana)
  • Easy Beer (Koper)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,8 / 5 → lepo piten, sicer nič kaj pretirano posebnega in ne bo povzročil evforije, ampak je zelo všečen in kar steče 

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 8/10 - OKUS: 8/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 14/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objava komentarja