četrtek, 18. avgust 2016

Pravi pivoljubec poskrbi, da hladilnik s pivom ni (skorajda) nikoli popolnoma prazen. Pa pojdimo na izlet do hladilnika, da vidimo kaj v kratkem čaka na pokušino.
Nekaj zvarkov domačih pivovarn v hladilniku pridno čaka na menjavo z angleškimi zvarki. Kdo bo nadomestil Hercula (Tektonik), Illusion (Hopsbrew), Conqueror, Sucubo (Reservoir Dogs), Black Magic Woman (Mali Grad), Maximus (Vizir) in Freezbee Beer (Bevog) pa bomo še videli.

Na pokušino pa čaka popolnoma sveži Tektonikov Dizzy, Pop My Višnja iz srbskega Kabineta, ter nekaj zvarkov iz trgovine Pivoljub (Pohjala, Thornbridge in Mikkeller). Nekje vmes pa se sramežljivo skriva še testna verzija prihajajoče pivovarne Mister.

Kaj pa čaka v vašem hladilniku?

2 komentarja:

  1. Očitno se je tale marketinška fama ala Bevog prijela tudi Reservoir Dogs. Drugače pa zelo shizofreničen izbor, zgleda osnovan bolj na kul faktorju, kot čem drugem. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Izbor je osnovan na tem, da poskusim kar še nisem, ter da v menjavo ponudim nekaj zadev različnih pivovarjev. Ne vem sicer zakaj bi bil to shizofreničen ali osnovan na kul faktorju, ampak prav.

      Izbriši

Najdi me!

https://www.facebook.com/beerbottlescollection/https://twitter.com/PivoManBloghttps://www.instagram.com/pivo.man/https://untappd.com/user/Beer-Bottles-Collection

Kdo je PivoManVse o pivu in kar paše zraven!

V prvi vrsti je PivoMan lovec na slovensko pivo. Kar obstaja je potrebno najti in pokusiti. Je pa tudi skupek zapisov o vsem, kar se pivu poda.

Novice o dogajanju na slovenski sceni piva in o pivu nasploh. Napovedniki dogodkov povezanih s pivom in kaj prihaja novega na sceno. Predstavitev slovenskih pivovarn in ocene slovenskih piv. Povezovanje piva s hrano in še marsikaj.

Za kakršnekoli ideje, predloge, opombe, ponudbe vam je PivoMan na voljo na e-naslovu

beerbottlescollection@gmail.com

Išči!

Naroči se na objave!

Povezave o pivu

Obisk

Zagotavlja Blogger.