nedelja, 21. avgust 2016

Ime: Pop's Place M.I.L.F.
Pivovarna: Pivovarna Vizir, Črnomelj; za Pop's Place, Ljubljana

Stil piva: Pšenična IPA
Vsebnost alkohola: 5,5%
Na voljo: steklenica

Ocena: 4,1 / 5
(IZGLED: 4/5 - AROMA: 12/15 - OKUS: 13/15 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 8/10)

Pivo in burger sta popoln par - to je bilo že večkrat preverjeno in prikazano. Tega se seveda zavedajo tudi v lokalu Pop's Place, kjer so svojim odličnim burgerjem dodali še svoje lastno pivo, ki so ga zvarili pri Vizirju. Svoj zvarek so opisali kot drzna in nekonvencionalna IPA belgijskega karakterja.

M.I.L.F. je popolnoma motno pivo oranžne barve, pokrito s srednje veliko peno rahlo umazano bele barve, ta pa kmalu pobegne. V aromi se prepletajo sadne note hmelja, kjer najdemo breskve, hruške in agrume, ter značilni belgijski kvasni vonj, kjer izstopajo začimbe. In v tem primeru te začimbe tudi zmagajo v boju. V okusu prevladuje zmerna hmeljna grenkoba, ki jo lepo dopolnijo že prej omenjene začimbe. Grenkobni občutek pa še kar nekaj časa poleži na jeziku.

MILFica je tako lahkotna IPA z izrazitim belgijskim značajem. Je sveža in lahkotno pitna, višja stopnja karbonacije pa doda še lepši poletni občutek. Okusna in ravno prav lahkotna, da spremlja odličen burger. 
Cena: 5,5€ (0,5l; steklenica; v lokalu)

Kje ga najdem?
  • Pop's Place (Ljubljana)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sorodni in podobni zvarki:

0 komentarji:

Objavite komentar

Najdi me!

https://www.facebook.com/beerbottlescollection/https://twitter.com/PivoManBloghttps://www.instagram.com/pivo.man/https://untappd.com/user/Beer-Bottles-Collection

Kdo je PivoManVse o pivu in kar paše zraven!

V prvi vrsti je PivoMan lovec na slovensko pivo. Kar obstaja je potrebno najti in pokusiti. Je pa tudi skupek zapisov o vsem, kar se pivu poda.

Novice o dogajanju na slovenski sceni piva in o pivu nasploh. Napovedniki dogodkov povezanih s pivom in kaj prihaja novega na sceno. Predstavitev slovenskih pivovarn in ocene slovenskih piv. Povezovanje piva s hrano in še marsikaj.

Za kakršnekoli ideje, predloge, opombe, ponudbe vam je PivoMan na voljo na e-naslovu

beerbottlescollection@gmail.com

Išči!

Naroči se na objave!

Povezave o pivu

Obisk

Zagotavlja Blogger.