sreda, 10. avgust 2016

Ime: Tuš Gold Grenivka
Pivovarna: za Tuš Trgovine proizvedeno v EU

Stil piva: Radler
Vsebnost alkohola: 2%
Na voljo: pločevinka

Ocena: 2,7 / 5
(IZGLED: 2/5 - AROMA: 9/15 - OKUS: 8/15 - TELO: 2/5 - KONČNI VTIS: 6/10)

Kdaj pa kdaj v vročem poletju namesto po pivu posežemo tudi po kakšni manj alkoholni pijači. Nameso soka tako včasih "zapaše" tudi kakšen osvežilni radler - še posebej, če ni druge alternative. Pa dajmo tako priložnost tudi temu. 

Tušov novi grenivkin radler se prikaže s popolnoma motno in bledo slamnato barvo, za nekaj kratkih trenutkov pa se na vrhu pojavi še majhna bela pena. V naš nos takoj pridrvi intenzivna in zelo prijetna aroma grenivke z zelo citrusnim značajem. Okus zaznamuje simpatična sadna grenkoba rumene grenivke, ki s sabo prineše še čisto nežno sladkobo. Vendar pa na koncu vseeno prevlada grenkobni karakter tega sadeža.

Kot vsi radlerji je lahkoten in preprosto piten. Kar se tiče radlerjev pri nas nasploh, lahko pošteno povemo, da sobi med bolj okusne in všečne. Ni sicer pravi nadomestek za dobro pivo, je pa dobra alternativa za sadno pijačo v vročih dneh. 
Cena: 0,56€ (0,5l; pločevinka; v trgovini)

Kje ga najdem?
  • trgovine Tuš (povsod po državi)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sorodni in podobni zvarki:

0 komentarji:

Objavite komentar

Najdi me!

https://www.facebook.com/beerbottlescollection/https://twitter.com/PivoManBloghttps://www.instagram.com/pivo.man/https://untappd.com/user/Beer-Bottles-Collection

Kdo je PivoManVse o pivu in kar paše zraven!

V prvi vrsti je PivoMan lovec na slovensko pivo. Kar obstaja je potrebno najti in pokusiti. Je pa tudi skupek zapisov o vsem, kar se pivu poda.

Novice o dogajanju na slovenski sceni piva in o pivu nasploh. Napovedniki dogodkov povezanih s pivom in kaj prihaja novega na sceno. Predstavitev slovenskih pivovarn in ocene slovenskih piv. Povezovanje piva s hrano in še marsikaj.

Za kakršnekoli ideje, predloge, opombe, ponudbe vam je PivoMan na voljo na e-naslovu

beerbottlescollection@gmail.com

Išči!

Naroči se na objave!

Povezave o pivu

Obisk

Zagotavlja Blogger.