sobota, 06. avgust 2016

Ime: S Budget Svetlo Pivo
Pivovarna: za Špar proizvedeno v Pivovarni Union, Ljubljana

Stil piva: Svetli ležak
Vsebnost alkohola: 4%
Na voljo: pločevinka - steklenica

Ocena: 1,7 / 5
(IZGLED: 3/5 - AROMA: 5/15 - OKUS: 5/15 - TELO: 2/5 - KONČNI VTIS: 2/10)

Linija S Budget je Šparova najcenejša blagovna znamka, s katero želijo kupcem ponuditi kakovost po najnižjih cenah. In seveda to vključuje tudi pivo, katero za njih proizvajajo v pivovarni Union. Torej, še eden izmed četice supermarket ležakov, ki jih dobimo pri nas.

Že generičen izgled s svojo kristalno jasno zlato barvo in srednje veliko belo glavo nam da vedeti, s čim imamo opraviti. Tipično neizrazita aroma, v kateri si lahko predstavljamo le nekaj blagih žitnih not, s časom pridobi še nekoliko neprijeten pridih. Vse to pa napove podobno neizrazit okus, ki se začne z rahlo sladno sladkobo. V nadaljevanju pa nam to pivo vodenega telesa ponudi še resnično neznaten grenkobni dodatek in kratek ter nekoliko kovinski pookus.

Tako s tem zvarkom dobimo tisto, kar lahko v resnici od njega tudi pričakujemo. Rahlo vodeno pivo neizrazitih značilnosti in brez posebnosti, ki pa vsaj ni škodljivo. Za tešenje najhujše žeje, ko v bližini ni ostalih zadev.
Cena: 0,51€ (0,5l; steklenica; v trgovini)

Kje ga najdem?
  • trgovine Špar (po Sloveniji)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sorodni in podobni zvarki:

0 komentarji:

Objavite komentar

Najdi me!

https://www.facebook.com/beerbottlescollection/https://twitter.com/PivoManBloghttps://www.instagram.com/pivo.man/https://untappd.com/user/Beer-Bottles-Collection

Kdo je PivoManVse o pivu in kar paše zraven!

V prvi vrsti je PivoMan lovec na slovensko pivo. Kar obstaja je potrebno najti in pokusiti. Je pa tudi skupek zapisov o vsem, kar se pivu poda.

Novice o dogajanju na slovenski sceni piva in o pivu nasploh. Napovedniki dogodkov povezanih s pivom in kaj prihaja novega na sceno. Predstavitev slovenskih pivovarn in ocene slovenskih piv. Povezovanje piva s hrano in še marsikaj.

Za kakršnekoli ideje, predloge, opombe, ponudbe vam je PivoMan na voljo na e-naslovu

beerbottlescollection@gmail.com

Išči!

Naroči se na objave!

Povezave o pivu

Obisk

Zagotavlja Blogger.