ponedeljek, 5. november 2018

Lobik Communicate


Ime: Communicate
Pivovarna: Lobik Brewery, Maribor

Stil piva: NEIPA

Vsebnost alkohola: 7,4%
Na voljo: točeno - pločevinka


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Zdi se kot da so Lobiki v letošnjem letu zvarili in poslali na trg že en lep kupček popularnih NEIPA piv - in mi temu nimamo nič proti, kajti dokazali so, da jih res znajo narediti. Communicate je NEIPA zvarjen s hmelji Amarillo in Citra in za pivo Lobiki pravijo da je res juicy juicy juicy.

Takoj po odprtju pločevinke v nas udarijo prijetne in zelo vabljive arome tržnice na enem izmed tropskih otočij, kajti v njej se prepletajo sladki in citrusni toni različnih sadežev na čelu s pomarančnim značajem. Tudi na pogled deluje pivo kot pomarančni sok - je popolnoma motno in žareče-oranžne barve, izgled pa še dopolni ne pretirano obstojna bela puhasta glava, ki je srednje velikosti. Tudi v okusu smo priča konkretnim sladkim in pomarančastim sadnim priokusom, katere uravnovesi srednje izrazita hmeljna grenkoba, le-ta pa v krajšem pookusu pusti še nežnejšo sled.

Communicate NEIPA tako postane še eden izmed lepega števila povsem sadno zaznamovanih NEIPA piv iz štajerske prestolnice. Prijetno pitno, super aromatično in nežno grenkobno pivo, ki ustvari všečno in povsem sokasto kombinacijo občutkov. Lobiki znajo.




  • Lajbah (Ljubljana)
  • Sir William's Pub (Ljubljana)
  • Lobik Taproom (Maribor)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sorodni in podobni zvarki:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 4,3 / 5 → res konkretno sadno zaznamovano pivo, ki mi je pisano na kožo - mogoče je sladkoba na trenutke malo preveč izrazita, ampak še vedno je to eno super pivo
(IZGLED: 5/5 - AROMA: 9/10 - OKUS: 8/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 17/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!***

Ni komentarjev:

Objavite komentar