nedelja, 25. november 2018

Reservoir Dogs Wet Dreams 2018


Ime: Wet Dreams 2018
Pivovarna: Reservoir Dogs Brewery, Nova Gorica

Stil piva: IPA

Vsebnost alkohola: 6%
Na voljo: točeno


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

V jesenskem, trgatvenem času se je na točilne naprave priklopila tudi letošnjaizvedenka novogoriških mokrih sanj - trgatveno IPA pivo s sveže nabranim hmeljem sorte Styrian Wolf.

Pivo je kar konkretno motnikavega izgleda in sicer rahlo blede, zlato-oranžne barve, ter pokrito s tanjšo in ne pretirano obstojno belo peno. Svežo travnato-seneno aromo hmelja lepo dopolnijo nežni citrusi in seveda tudi nekaj dobro poznanih bombonastih not Styrian Wolfa. Kombinacija te arome pa deluje zelo prijetno. Srednjo grenkobo v okusu dopolni bombonasta sladkoba, ki sicer ni pretirana, še dodaten karakter pa okusu doda svež, travnato-zeliščni značaj, ki se zaključi z nežnejšim in krajšim pookusom.

Wet Dreams z oznako 2018 tako izpolnijo svojo nalogo, saj se pokažežjo kot pravo trgatveno pivo s svežim, zeliščnim značajem, prav tako ta hmelj doda še nekaj tistega svojega posebnega značaja, ki smo ga že lahko srečali pri nekaterih ostalih pivih s to sorto hmelja.
Cena: 1,50€ (0,15l; točeno) - Lajbah (Ljubljana)




  • Reservoir Dogs Točilnica (Nova Gorica)
  • Sir William's Pub (Ljubljana)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sorodni in podobni zvarki:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,4 / 5 → kot ne ravno velikemu ljubitelju zeliščno izrazitejših trgatvenih piv, se ta zvarek vseeno lepo izkaže kot preprosto piten in povsem korekten
(IZGLED: 3/5 - AROMA: 7/10 - OKUS: 7/10 - TELO: 3/5 - KONČNI VTIS: 14/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!***

Ni komentarjev:

Objavite komentar