nedelja, 30. avgust 2020

Brewwood Prunus Persica


Pivo

Prunus Persica

Pivovarna

Brewwood Craft Brewery - Kočevje

Stil

Sadni NEIPA

Alkohol

6,5%



Tisti, ki znajo latinsko, bodo takoj vedeli kakšne okuse lahko pričakujemo v steklenici prvega kočevskega NEIPA piva Prunus Persica. Ostali pa bomo uporabili google in ugotovili, da nas čaka nevarno pitna breskova bomba. 

Prunus Persica v trenutku pokaže svojo prijetno, sicer nekoliko nežnejšo sadno aromo, kjer se breskev pokaže z vsemi svojimi sočnimi notami. Tudi na pogled deluje s svojo zelo motno oranžno barvo zelo "juicy", tanka bela glava, ki ga zakriva na vrhu, pa zelo kmalu pobegne. V okusu se pokaže srednje nežna grenkoba, ki le na rahlo podraži po jeziku. Daljši pookus pa kar še nekaj časa nežno pusti svojo sled v ustih ter tako spominja na ta breskov NEIPA.

Brewwoodov NEIPA je lahkotnega telesa, prijetne sadne arome in blažjega okusa ter tako izpolnjuje vse NEIPA pogoje, čeprav vseeno na nekoliko bolj nežen način, oziroma je malo bolj sramežljive narave.  


Kje naj ga iščem?



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,9 / 5 → lepo piten, sicer ni najbolj NEIPAstičen, ampak je zelo prijeten

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 8/10 - OKUS: 8/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 15/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar