petek, 28. avgust 2020

Bevog Who Cares Editions Jungle Hits


Pivo

Who Cares Editions Jungle Hits

Pivovarna

Bevog Brewery - Bad Radkersburg

Stil

Gose - sadni

Alkohol

6,4%



Jungle Hits je poletno obarvani imperial gose iz pivovarne Bevog. Je nekoliko bolj nabrit z alkoholom, kot tipični predstavniki njegovega stanu. Vanj so v Bevogu dodali ogromno manga, pšenico, oves in seveda nepogrešljiv koriander - da so res dobili prave okuse tega tradicionalnega nemškega stila, a seveda, nekoliko na svoj način. 

Bevogov poletni gose v trenutku očara pivca z barvo sveže stisnjenega pomarančnega soka, na vrhu kozarca pa za zelo kratek čas posedi puhasta glava precej rumenkaste barve. Aroma je sicer nekoliko bolj nežna, a tudi ona ponuja zelo sočne sadne note, seveda manga, ki pa ga dopolni še nekaj blagih a lepo zaznavnih koriandrovih tonov. Požirek ponudi kombinacijo srednje nežne grenkobe, nekaj bolj občutnega začinjenega značaja, rahel sladek priokus v nadaljevanju in zelo blag kiselkast občutek proti koncu. V finišu pa še vse te okuse nekoliko poudari nežno slankast občutek. 

Jungle Hits, tropski gose, bo s svojim lahkim telesom, osvežilnim značajem ter zanimivo kombinacijo okusov poskrbel, da bomo lahko res uživali v požirku tega goseja - moderne izvedbe klasičnega stila. Značajno pivo, ki bo z lahkoto pregnalo poletno žejo. 


Kje naj ga iščem?


  • Že v redu, Primož (Ljubljana)
  • Lajbah (Ljubljana)
  • Dobra Poteza (Ljubljana)
  • Craft Room (Ljubljana)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,9 / 5 → simpatičen, konkreten in lepo piten s super tropskim priokusom

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 8/10 - OKUS: 8/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 15/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar